„Szerintem a Liverpoolnak nagy problémái vannak”

Fontos játékosok vannak szerződésük vége felé.


Mohamed Salah és Sadio Mané szerződése is 2023-ban jár le. Kevin Campbell úgy véli, hogy a Liverpoolnak nehéz dolga lesz hosszabbítani a sztárokkal.

Nem titok, hogy a Liverpool jelenleg is azon dolgozik, hogy hosszabbítson Mohamed Salah-val. A tárgyalások folynak, de a megállapodás még nem született meg. Fabrizio Romano transzferszakértő a „Here We Go” című podcastjában azt mondta, hogy a Liverpool tervezi, hogy tárgyalásokat kezd Sadio Manéval egy új szerződésről.

A támadóik kontraktusa jelenleg 2023 nyaráig szól. Az Arsenal korábbi támadója, Kevin Campbell úgy véli, hogy a Liverpool kicsit elkésett azzal, hogy megtartsa Salah-t és Manét.

„Őszintén szólva, úgy gondolom, hogy a Liverpoolnak nagy problémái vannak. Fél éve, vagy egy éve meg kellett volna már oldaniuk ezt a gondot. Nem engedheti meg egy klub sem, hogy Sadio Mané és Mo Salah szerződéséből 18 hónap maradjon a pályafutások ezen pontján. Nyáron meglepődhetünk, ha hosszabbítanak, de ha mindketten távoznak, akkor lesz baj. Amikor együtt játszanak, bárkit legyőzhetnek, az egyikük elvesztését nehéz lenne pótolni, de mindkettőjük távozása katasztrófa lenne. Nélkülük nem lenne már ugyanaz a Liverpool.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Twitter

Videók