Solskjaer is felelős a Unitedet sújtó sérülés hullám miatt

Kilenc játékos nem áll rendelkezésre.


A Unitednak kilenc játékost kell nélkülöznie a mai Crystal Palace elleni bajnokin.
 
Ebben benne van Juan Mata, Ander Herrera és Jesse Lingard is, akik mind izomsérülést szenvedtek aa Liverpool elleni döntetlen során.
 
- Valószínűleg összefügg, igen, - mondta a United edzője, amikor arról kérdezték, lehet-e kapcsolat a sérülések és a megnövekedett terhelés között.
 
A korábbi edző, Jose Mourinho alatt a United futóstatisztikái mint távolságban, mind sprint távban a a legalacsonyabbak között volt a Premier League-ben.
 
Solskjaer ezzel kellett valamit kezdenie, de ennek ára volt.
 
Nemanja Matic, Phil Jones, Antonio Valencia, Anthony Martial és Matteo Darmian is kiesett, míg Marcus Rashford fitnesz felmérésen kell részt vennie bokasérülés miatt.
 
Habár a United össz futómennyisége lejjebb esett 108.1kilométerről 107.7 kilométerre Solskjaer alatt, a sprint mennyiség komolyan megnövekedett 98.6-ról 108.6-ra meccsenként.
 
- Mikor változtatsz? Vársz az előszezonig és gondolod, az eredmények változnak majd, miközben nem kéred őket, hogy fussanak, vagy most kezdjük és megmutatjuk, milyen intenzítási elvárások vannak nálunk, hogyan kell itt játszani? – folytatta a tréner. – Látjátok, mit választottam. Úgy kell játszanunk, mint egy Manchester United. Ha a Manchester United tagja vagy, akkor tudnod kell, csak a legerősebbek élig túl, nem?
 

Videók