Solskjaer és Guardiola küzd egy 21 éves tehetség kegyeiért

Mindkét manchesteri nagycsapat vinné Willi Orbán francia védőpárját.


Mindkét manchesteri futballklub, a United és a City is szívesen látná soraiban a RB Leipzig francia hátvédjét, Dayot Upamecanót.

A Sky Sports értesülései szerint a 21 éves tehetség - aki a kapus Gulácsi Péter és az ugyancsak belső védő Willi Orbán csapattársa - kivásárlási ára 60 millió euró, és szerepel a Unitedet irányító Ole Gunnar Solskjaer , illetve a City kispadján ülő Josep Guardiola kívánságlistáján is.

A City a soron következő átigazolási időszakban nem titkoltan két belső védővel szeretné megerősíteni keretét, miután a koronavírus-járvány miatt jelenleg szünetelő Premier League-ben 28 találkozó alatt 31 gólt kapott. Ez már most több, mint amennyit a legutóbbi idényben (23), illetve az azt megelőzőben (27) kapott a City a pontvadászatban. A jelenleg éllovas, egy mérkőzéssel többet játszott Liverpool kapuját 21-szer vették be a riválisok.

Dayot Upamecano 2019 - Denfensive Skills & Tackles | HD

☆Dayot Upamecano 2019 - Denfensive Skills & Tackles | HD subscribe so you do not miss the next videos and activate the notification;) _____________________...


Ezen segíthetne az egyik legtehetségesebb ifjú bekknek tartott Upamecano érkezése, ám a városi rivális Vörös Ördögök mellett médiaértesülések szerint ehhez további kérőkkel kell harcba szállnia a Manchester Citynek. A hátvéd iránt ugyanis érdeklődik a kontinens több top klubja is, köztük a Bayern München, illetve spanyol élcsapatok.

Borítókép: Jan Woitas/picture alliance via Getty Images

 

Videók