Solskjaer beszélt Lukaku jövőjéről

Kissé mellőzötté vált a csatár.


Romelu Lukakunak továbbra is kulcsfontosságú szerep jut a Manchester Unitednél, annak ellenére is, hogy csak egy mérkőzésen volt kezdő, mióta José Mourinhot Ole Gunnar Solskjaer váltotta a kispadon.
 
A 75 millió font értékő ex-Everton csatár 74 percet kapott Solskjaer 6 bajnokiján, de kezdett az FA Kupa harmadik körében a Reading ellen. Az új edző Marcus Rashfordot, Jesse Lingardot és Anthony Martialt favorizálja, de most a norvég kijelentette Lukaku továbbra is "nagy szerepet játszik a csapatban".
 
Csak Rashford és Paul Pogba szerzett több gólt, mint a három, ameddig Lukaku jutott, mióta Mourinhot kirúgták. Alexis Sánchezzel és Juan Matával megtoldva, akik szintén próbálják beverekedni magukat a kezdőbe, Solskjaert emlékeztetheti a kialakult helyzet saját játékos korára a Vörös Ördögöknél. Solskjaer 126 gólt szerzett a United színeiben 11 szezon alatt.
 
Azt mondta: "Amikor én játszottam négyen voltunk két pozícióra. Most hat támadónk van, és hárommal játszunk. Elég mérkőzés van még. Akkor kell megragadnod a lehetőséget, amikor megkapod. De senki nem szerez annyi gólt edzésen, mint Romelu."

Videók