Soha nem fordult elő még olyan a Premier League-ben, mint amit a Chelsea tett

Teljes káosz, totális összeomlás.


 

225 - Manchester United have faced more shots than any other side in Europe's big-five leagues in 2024 (225). Concerning. pic.twitter.com/mVEgUEEfRo

— OptaJoe (@OptaJoe) April 4, 2024 ">Mint arról mi is beszámoltunk, a Chelsea drámai hajrát követően, egy 100. és egy 101. percben szerzett góllal 2-3-ról 4-3-ra fordítva győzött a Manchester United ellen az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 30. fordulójában. Mindkét gólt Cole Palmer jegyezte, aki a meccsen mesterhármast ért el, két tizenegyest is értékesített, s így a büntetők mögött már 8/8 a mérlege, ami igen impozáns mérlegnek mondható. Ha az óra állását nézzük, 99:17-nél vagyis a 100. perc kezdetén még vezetett az MU, amely végül kikapott. A Premier League-ben még soha nem fordult elő, hogy egy csapat ha ilyen "későn" nyerésre állt, akkor végül vereséggel hagyja el a játékteret.

 

A Manchester United gyakorlatilag teljesen szétesett a második tizenegyes után. A teljes mérkőzést vizsgálva 28 lövést engedtek az ellenfélnek, 2024-ben pedig összességében már 225-öt, ami abszolút negatív csúcs az öt európai topbajnokság között. Erik ten Hag, a Vörös Ördögök menedzsere mégis fejlődési folyamatról, jó védelemről és kapusról, valamint balszerencséről beszél. Lehet, ez már több annál.

(Borítókép: X / képernyőfotó)

Videók