Scholes reakciója felbecsülhetetlen, minden az arcára van írva - Videó

Steven Gerrard vallomására reagált a korábbi Vörös Ördög.


Paul Scholes reakciója örökké a TV-történelem egyik legnagyobb pillanata marad.

Scholes és Gerrard a BT Sport stúdiójában vendégeskedett. A Liverpool legendája pedig épp arról beszélt, hogy neki soha nem jött össze a bajnoki cím a karrierje során. Ennek hallatán a United korábbi klasszisa megpróbálta visszatartani az érzelmeit, azonban ez nem igazán sikerült neki, Minden az arcára volt írva.

United Zone on Twitter

Throwback to Paul Scholes' reaction when Steven Gerrard says he hasn't won the Premier League... one of the greatest TV moments of all time. Legend! #mufc https://t.co/wyMZtm8PP2

A korábbi Vörös Ördög, aki a pályafutása alatt kizárólag a Manchester Unitedet szolgálta, összesen 11 Premier League elsőséget ünnepelhetett szeretett csapatával, míg Steven Gerrard felettébb sikeres pályafutásából csak az angol bajnoki cím maradt ki, pedig rendkívül közel jutott ahhoz is.

"Fájni fog, egészen addig a napig, amíg élek" - ismerte be Steven Gerrard a hirhedté vált 2014-es megcsúszásáról. A Liverpool három fordulóval a PL vége előtt vezette a tabellát, a Chelsea elleni rangadón pedig formálissá tehette volna a bajnoki cím sorsát. Ám Gerrard az első félidő végén elcsúszott, Demba Ba meglépett, és nem hibázott a kapu előtt. A Chelsea 2-0-ra nyert az Anfielden, a Pool bajnoki címe pedig elúszott.

A két korábbi kiválóság évekig játszott együtt abban a válogatottban, amelyet Anglia aranygenerációjának neveztek, bár érdekesség, hogy az a csapat sem nyert semmit.

Forrás: Sportbible

Borítókép: AMA/Corbis via Getty Images

Sport365.hu - Gerrard: "Klopptól kaptam a lehető legjobb tanácsot"

A liverpooli ikon 2016-ban hagyta abba a profi futballt, majd a Pool U18-asait irányította. Míg más visszavonult játékos, mint például Frank Lampard vagy Paul Scholes, aki alacsonyabb osztályban szereplő gárdánál vállalt vezetőedzői állást, addig Gerrard úgy döntött, hogy nevelőklubja akadémiáján szerez némi edzői rutint, viszont a klub nem gördített akadályt az elé, hogy máshol komolyabb feladatot tudjon betölteni.

Videók