Scholes megnevezett egy játékost az MU-ból, aki szerinte tízszer jobb nála

A Manchester United egykori legendás játékosa már most sokra tartja Kobbie Mainoot.


A Manchester United 2-1-re győzött az angol labdarúgó FA Kupa döntőjében a Manchester Cityvel szemben, az MU két gólját két fiatal, Alejandro Garnacho és Kobbie Mainoo szerezte. Utóbbi a meccs embere díjat is megkapta, nem érdemtelenül, hiszen remek teljesítményt rakott le a Wembley gyepére. A 19 esztendős angol középpályásebben a szezonban robbant be a köztudatba, a szerepeltetése nagyban volt köszönhető a rengeteg sérültnek, de élt a bizalommal és most már a klub egyik legértékesebb játékosának tartják.

Paul Scholes a döntő után egyértelműen fogalmazott azzal kapcsolatban, milyen minőségű futballistának is tartaj honfitársát: "Kár időt pazarolni az összehasonlítgatásokra, ő tízszer jobb focista, mint én voltam 19 évesen. Imádom, ahogy játszik, a nyugodtságát, az elszántságát és nagy gólokat tud szerezni fontos meccseken. Különleges és egy kib###ott Vörös Ördög!" - fogalmazott Scholes.

Mainoo az angol válogatott bő Eb-keretében is meghívot kapott és a szombati teljestménye aligha arra sarkalná Gareth Southgate-et, hogy ne vigye el őt az Európa-bajnokságra.

Videók