Salah nem szerződik el a nyáron

Úgy tűnik Arne Slot kinevezése maradásra bírta az egyiptomit


Azok után, hogy a Liverpool tavaly szeptemberben elutasította az Al-Ittihad 150 millió fontos ajánlatát a 31 éves játékosért, ismét felvetődött, hogy Mohamed Salah idén nyáron már elszegődik a Liverpoolból egy újabb csillagászati összegért. Azonban úgy tűnik a pénz nem minden.

Hiába ért meglehetősen viharosan véget a játékos és Klopp kapcsolata a szezon végén, de Salah ebben az idényben is játszott 44 meccsen, amelyeken 25 gólt szerzett, vagyis továbbra is meghatározó embere a gárdának. 

"Tudjuk, hogy a trófeák számítanak, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy a következő szezonban ezeket ismét begyűjthessük" –  posztolta az egyiptomi játékos saját oldalán. "Szurkolóink megérdemlik és mi pokolian fogunk küzdeni ezért"

Vagyis mindenki tudomására juttatta, hogy kitölti a maradék egy évét, ami a liverpooli szerződéséből hátra van.

Teheti ezt azért is, mert korábban a szaúdi profi liga labdarúgó-igazgatója, Michael Emenalo már  kijelentette, hogy a tavalyi sikertelen üzlet után sem zárultak be az ajtók előtte. Sőt lejáró szerződésüként jövőre sokkal jobb feltételeket tud majd kialakudni szabadügynökként. Miközben túl lesz egy újabb Bajnokok Ligája szezonon. 

Salah egyébként köszönetet mondott Kloppnak is az üzenetében.

"Nagyszerű volt megosztani veled az elmúlt évek trófeáit és tapasztalatait" - mondta. "Sok szerencsét kívánok a jövőben, és remélem, hogy még találkozunk."

Arne Slotnak tehát egyelőre nem kell számolnia vezéráldozatokkal, ami azért is fontos, mert a Liverpool a nyáron a keret egybentartására törekszik és nem akar aktívan részt venni az átigazolási piacon.

(Fotó: facebook/Liverpool FC)

 

Videók