Salah még mindig elhagyhatja a Liverpoolt

A Vörösök sztárjának maradása még mindig kérdéses.


Egy új jelentés szerint a Liverpool sztárja, Mohamed Salah még mindig elhagyhatja a klubot, hogy a szaúdi profiligába csatlakozzon.

Salah-t a nyári átigazolási időszak alatt erősen összefüggésbe hozták az Al Ittihadba való csatlakozással, a Szaúdi Pro Liga illetékesei állítólag nagyon szeretnének egy ilyen kaliberű játékost a bajnokságba csábítani.

Az átigazolási időszak vége előtt egy nappal 150 millió fontos szóbeli ajánlatot tettek a játékosért, de ezt a Liverpool vezetősége elutasította.

A The Athletic értesülései szerint a liga egy újabb, 200 millió font feletti ajánlatot fontolgatott, de ez végül nem valósult meg.

A Daily Mirror szerint a vezetők elfogadták, hogy egyre szűkülő időkeret áll a rendelkezésükre, amelyen belül meg kell kötniük az üzletet Salah megszerzéséért, és ezért januárban újraértékelik a helyzetet.

Ennek az újragondolásnak egy része vélhetően azt fogja körbejárni, hogy a Liverpool a Premier League bajnoki címéért fog-e küzdeni az átigazolási időszak újbóli megnyitása során vagy sem. Jelenleg 12 mérkőzés után mindössze egy ponttal vannak lemaradva a listavezető Manchester City mögött.

Most a The Telegraph szerint Salah inkább a nyáron léphet tovább a Liverpool csapatától.

Azt állítják, hogy a Vörösök januárban minden ajánlatot visszautasítanak majd az egyiptomiért, mivel a Liverpool csapata több fronton is harcol, és azt szeretnék, hogy esetleg adhassák csak el a támadójukat.

A Liverpool menedzsere, Jürgen Klopp nem kívánt hozzáfűzni semmit a találgatásokhoz.

Borítókép: Visionhaus/Getty Images

Videók