Saját csatárát fikázza Van Gaal

Louis van Gaal szerint nagyon hamar össze kell szednie magát Radamel Falcaónak, ha a Manchester Unitednél akarja folytatni a karrierjét.


A MU-ban kölcsönben szereplő kolumbiai gólvágó egyelőre többet volt sérült, mint egészséges manchesteri tartózkodása alatt, így nem meglepő, hogy Van Gaal - saját elmondása szerint - egyelőre "egyáltalán nem érdekelt abban, hogy hosszú távon is megtartsa" Falcót.

A 28 éves játékos egyelőre mindössze hét meccsen (ebből kezdőként háromszor) lépett pályára ebben a szezonban, ezeken pedig mindössze egy gólt lőtt, így nem meglepő, hogy jelen állás szerint semmi szüksége rá a hollandnak. Főleg annak tükrében, hogy immáron hat hete próbál felépülni vádlisérüléséből, ám még mindig csak 20 percnyi játékra képes.

"Követnie kell a filozófiámat. Sokkal jobb erőnlétre van szüksége, mert jelenelg csak 20 percet képes a legmagasabb intenzitáson focizni. Arra lenne szüksége, hogy játszon 45-60-90 percet a tartalékcsapatban, mint ahogy Jonny Evans tette, de egyelőre ezt nem tudtam meglépni, mivel Rooney sérülése miatt szükségem volt rá a kispadon" - magyarázta a holland Falcao helyzetét.

Nem túl bíztató kilátások, főleg annak tükrében, hogy azóta Robin van Persie is megtalálta a góllövő cipőjét...

Videók