Rooney szerint Cristiano Ronaldo távozása Manchesterből szégyen

Várható volt ez a döntés, mégis „sunyin” jelentették be.


Wayne Rooney elmondta véleményét Cristiano Ronaldo távozásáról a Manchester Unitedtől, miután a csatár megegyezett a klubbal a szerződésének felbontásáról.

Ronaldo interjúja után már mindenki sejtette, hogy ennek az lesz a következménye, hogy távozik a Manchester United csapatától. A 37 éves legenda a Unitednél töltött élet mindenféle aspektusát kritizálta. A játékosokat és a menedzsert ért kritikákat követően arról számoltak be, hogy csapattársai nem akarták, hogy a csatár visszatérjen a klubhoz a világbajnokság után.

Nos, örülhetnek, hiszen kedden érkezett a hír a klubtól, hogy a két fél megegyezett a játékos szerződésének közös megegyezéssel történő felbontásáról. Az interjú során némi üzengetés is kialakult Wayne Rooney, Gary Neville és Cristiano között.

Az egykori angol támadó azonban mindezt félretette, és Ronaldo távozásáról szólva Rooney annyit mondott, hogy "szégyen", és sok sikert kívánt neki a jövőben.

„Meg vagyok-e lepve? Nem. Nem volt más választás, de ez szégyen, mert fantasztikusan szolgálta a klubot. A legjobbakat kívánom neki, bárhová is megy” - mondta a korábbi angol csapatkapitány a Sport 18-nak.

Borítókép: Christopher Lee/Getty Images

Videók