Rooney: Nem gondolom, hogy Ronaldo a Manchester City-be igazolna

Az egykori csapattárs nem hiszi, hogy ez megvalósulhat.


Wayne Rooney Cristiano Ronaldo mellett játszott a Manchester Unitedben. Az egykori angol válogatott labdarúgó mondta el a véleményét, a portugál klasszis lehetséges Manchester City-be való igazolásáról.

A 36 éves Cristiano Ronaldo közölte a Juventusszal, hogy távozni szeretne, és a hírek szerint már folynak is a tárgyalások a Manchester City-vel. A spanyol AS értesülései szerint a támadó a személyes feltételekben már meg is egyezett az angol bajnokkal.

Wayne Rooney azonban nehezen tudja elképzelni, hogy Ronaldo a City-be igazol, tekintettel a történetére a Manchester Unitedben.

„Azt hiszem, Cristianónak nagyon jó öröksége van a Manchester Unitedben, és tudom, mennyire büszke játékosként és emberként. Nem tudom elképzelni, hogy a City-be igazoljon, de ez labdarúgás, így soha nem tudhatod. Voltak, akik meglépték már ezt, de szerintem Cristiano nem ilyen. Pénzügyileg természetesen biztos megérné neki, de valószínűbbnek tartom, hogy a PSG-be igazol.”

Sport365.hu - Kétéves szerződést ajánlanak Ronaldónak

Jorge Mendes Torinóban van, hogy megoldja Cristiano Ronaldo jövőjét. A Manchester City készen áll a sztár szerződtetésére, de nem akar átigazolási díjat fizetni a Juventusnak. A portugál világsztár, Cristiano Ronaldo szerződése a jövő nyáron lejár. Az elmúlt napokban több hiteles média is beszámolt arról, hogy a csatár tovább akar lépni, és a Manchester City lehet az egyik lehetséges állomás.

Sport365.hu - Allegri megerősítette: Ronaldo távozik

Ahogy arról korábban beszámoltunk, egyre jobban felerősödtek azok a hírek, hogy Cristiano Ronaldo elhagyja a Juventust és a Manchester Citybe igazol. Bár az új klubja még nem jelentette be a játékost, a „Zebrák"-tól való távozására több jel is utalt. Az ötszörös aranylabdás távozását nemrég a Juventus edzője, Massimiliano Allegri is megerősítette.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: metro.co.uk

Videók