Rooney: "Nem az a játékos vagyok, aki voltam"

Wayne Rooney, a Manchester United csapatkapitánya elismerte, hogy változott az évek alatt a játéka, és jelezte, nincs baja azzal, hogy különböző posztokon kap lehetőséget.
"Nem az a játékos vagyok, aki voltam - mondta riportereknek a 28 esztendős angol válogatott támadó. - Úgy érzem azonban, hogy fejlődött a futballom. Egyetértek azokkal az emberekkel, akik azt mondják, hogy megváltozott a játékom."

"Fiatalabbként túl sokat futottam, és nem volt elég energiám ahhoz, hogy gólszerző pozícióba kerüljek. Most okosabb játékos vagyok, és tudom, mikor fussak a tizenhatoson belülre, ennek eredményeképpen több lehetőségem adódik, így több alkalommal voltam eredményes."

"Örülök, hogy játszhatok a szélen. El tudom végezni a munkámat ott, és tudok előrejátszani. Attól függ, hogy az adott meccs és a menedzser mit követel. Nem gondolom, hogy bárki rá tudna mutatni ujjal a legjobb posztomra, de alkalmazkodó vagyok. Tudok a középpályán játszani, a szélen vagy legelöl. Minden attól függ, mi a menedzser szándéka."

Videók