Rio Ferdinand: Sancho nem oldja meg a problémákat

Az egykori Manchester United játékos szerint egy védőt kellene igazolni.


Rio Ferdinand ragaszkodik ahhoz, hogy a Manchester Unitednek elsősorban egy középhátvédet kellene igazolnia, még az átigazolási időszak lejárta előtt - és Dayot Upamecanót javasolja ideális célpontként.

A Vörös Ördögök eddig mindössze egyetlen aláírást véglegesítettek, Donny van de Beeket, akit az Ajaxból szerződtettek, miközben a Borussia Dortmund sztárja, Jadon Sancho üldözése még továbbra is tart.


Fotó: Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

Ferdinand azonban ragaszkodik ahhoz, hogy a klub problémái a védekezésben rejlenek elsősorban. Az angol védő viccelődve megjegyezte, hogy bár nem kaphatnak egy új Ferdinandot, de Upamecano elhozatala a Leipzigből, nagy fogás lenne.

"Nincs 200 millió fontjuk, amelyet egy középhátvédre költhetnének, ha olyat akarnak, mint én! Régóta mondom, hogy egy védőt kellene igazolniuk. Ez nem minden problémát fog megoldani, de az egyik legnagyobbat igen. Jadon Sancho egy generációs tehetség, de szerintem egy középhátvéd jelenleg sokkal fontosabb."

"Upamecano fiatal, jól bánik a labdával, atlétikus, erős, mozgékony, minden meccsen játszik. Ő az, aki most hasznos tudna lenni. Koulibaly-ről már két vagy három éve beszélnek, ő az életkora miatt nem valósulhat meg. Nincs viszonteladási érétke. Upamecano volt az, akire felfigyeltem. Ha szerződteti Sanchót, akkor is problémákkal fog küzdeni, ugyanúgy, mint az előző szezonban."

Forrás: talksport.com
Borítókép: Ash Donelon/Harry Langer/Matthias Hangst/Getty Images

Videók