Real: Mourinho durva átigazolási bombát robbanthat

A Daily Mail értesülései szerint komoly átigazolási bombát robbanthat a Real Madrid, José Mourinho ugyanis úgy hírlik, megpróbálja Spanyolországba csábítani Didier Drogbát és Branislav Ivanovicot is.


 
Könnyen lehet, hogy a Real Madrid alaposan meggyengíti a Chelsea-t a nyári átigazolási időszakban. A Daily Mail úgy tudja, José Mourinho Didier Drogbát és Branislav Ivanovicot is szeretné megszerezni. 
 
Bár a Bajnokok Ligája döntőjének hőse már korábban kijelentette, hogy nem marad a Chelsea-ben, eddig jobbára arról szóltak a hírek, hogy Kínába igazol. Ez most azonban úgy tűnik, mégsem olyan biztos, a hírek szerint ugyanis erre egyre kevesebb az esély. 
 
A forgatőkönyv most a Chelsea számára igen negatív irányt vehet, hiszen a Stamford Bridge-en aligha örülnének annak, hogy egyik legnagyobb sztárjuk a Real Madridba igazolna. 
 
Márpedig, amennyiben igazak az angliai hírek, José Mourinho éppen azon fáradozik, hogy az elefántcsontparti klasszist leigazolja, ám ehhez még a kínai Shanghai Shenhuának is lesz egy-két szava, ugyanis az ázsiaiak is nagyon szeretnék soraikban tudni a támadót. 
 
Szintén José Mourinho kívánságlistáján szerepel Branislav Ivanovic neve is, a Real a zuhanyhíradó szerint 15 millió fontot adna a Chelsea-nek a 27 éves szerb védőért, aki azonban korábban kijelentette, jól érzi magát Londonban, és nem kíván váltani. A spanyol fővárosban azonban úgy vélik, van az a pénz és az az ajánlat, amiért a szerb hajlandó lenne meggondolni magát. 

Videók