Pogba: Mourinho a játékosok ellen volt, Solskjaer más

A francia támadó markáns véleményt alkotott egykori játékosáról.


Paul Pogba őszintén mesélt a Mourinhóval való kapcsolatáról és arról is mi változott a Manchester háza táján az új edzővel.

Paul Pogba a Juventusban töltött kitérője után 2016-ban tért vissza az Old Traffordra, miután Jose Mourinho rekordösszegért, 122 millió dollárért megvásárolta. Az új Manchester-éra jól indult a francia számára, rögtön első szezonjában három trófeának örülhetett. Ezt követően azonban a játékos és az edző között megromlott a kapcsolat és a világbajnok egyre kisebb szerepet kapott.

Pogba most az E-skynak adott interjút, amiben elmondta nem tudja mi vezetett a hanyagolásához, és arra is kitért mi a különbség Jose Mourinho és a mostani vezetőedző Ole Gunnar Solskjaer között.

"Mindenki látta, hogy nagyszerű kapcsolatom volt Mourinhóval, így nem tudom mi történt másnap. Ez egy furcsa dolog volt és nem tudom elmagyarázni, mert magam sem értem” – mondta.


Pogba sem tudja mi változott meg közte és edzője közt.

Fotó: Simon Stacpoole/Offside/Getty Images

A játékos kiemelte úgy érzi a portugál szakember sokszor a játékosai ellen volt, Solskjaerre pedig ez egyáltalán nem igaz.

„Ami most más, az az, hogy Ole nincs a játékosok ellen. Lehet, hogy nem teszi be a játékosokat a csapatba, de nem söpri őket félre, mintha már nem léteznének. Ez a különbség Mourinho és Ole között” fejtette ki.

Nem Pogba volt azonban az egyetlen, akit Mourinho a látószögén kívülre helyezett. Luke Shaw hasonló helyzetbe került, az új vezetés alatt azonban szinte újjászületett és megmutatta, mire képes valójában.


Shaw újra élvezi a játékot.

Fotó: Ash Donelon/Manchester United via Getty Images

„Talán Solskjaer módszerei azért működnek, mert kicsit közelebb áll az emberekhez. Minden edzőnek megvan a maga módszere és az, ahogy a játékosokkal foglalkozik. Játékosként alkalmazkodnod kell. Ez néha sikerül, néha nem. Ole sokat segített Luke-nak - akinek nehéz szezonja volt Mourinho társaságában -, és bebizonyította, hogy olyan minőségi játékot nyújt, amivel mindig is rendelkezett" – mesélte társáról.

Borítókép: GettyImages
 

Videók