Pogba ingyen csatlakozna jövőre a Real Madridhoz

Nagy divat lett, hogy ingyen távoznak a klasszisok.


2022 nyara lehet a madridi kis forradalom, és különösen a Real Madrid és Mino Raiola, az ismert játékosok ügynöke szövetsége...

Mino Raiola egy játékost szeretne elhelyezni a Real Madridban - mondta, és lehetõsége nyílik arra, hogy ugyanazon a nyáron kettõt is elhelyezzen. A Daily Star szerint Paul Pogba a következő szezonban szeretne csatlakozni a Real Madridhoz. A francia szerződése 2022-ben lejár a Manchester Unitednél, és nem kívánja meghosszabbítani azt az angol klubnál.

A brit sajtó szerint Pogba úgy döntött, hogy csatlakozik a Real Madridhoz. Zinédine Zidane mindig is ezt akarta, de a művelet a Manchester United követelései miatt soha nem volt lehetséges. De 2022. január 1 -jétől a játékos szabadon tárgyalhat bárkivel, még a Real Madriddal is.

Valójában Paul Pogba sosem titkolta, hogy szeretne a Real Madridban játszani, és tudjuk, hogy a Merengues-nek is meg kell újulnia a középpályán a következő szezonban Modric kora és szerződése vége miatt. Raiola számára tehát ez lehet a legmegfelelőbb alkalom, hogy két játékosát is Madridba vigye: Haalandot és Pogbát.

Forrás: real-france-fr
Borítókép: real-france.fr

Videók