Pochettino: Tapasztalt játékosokat kell igazolnunk a nyáron

A Chelsea trénere szerint változtatni kell a klub átigazolási politikáján


 Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chelsea FC jelenleg a Premier League tabellájának kilencedik helyén áll, az egyetlen reménységük még valamilyen sorozat megnyerésére az FA-kupa, melynek elődöntőjében majd címvédő Manchester Cityvel csapnak össze a hétvégén. Ám előtte még hétfő este az Evertont fogadja Mauricio Pochettino csapata. A londoni kékek, mióta Todd Boehly az új tulajdonosuk, elköltöttek 1 milliárd fontot az új igazolásokra, viszont egyelőre úgy fest, a projekt nem jött be, hiszen bukdácsol a gárda.

A Chelsea vezetőedzője szerint változtatni kell az átigazolási politikán, hogy rövid távon is eredményes tudjon lenni a klub és tapasztaltabb játékosokat kell szerződtetni.

„Mehetünk tovább ezen az úton, hogy fiatalokat igazolunk, de azt gondolom szükség lenne több rutinos futballistára. Ez nem ellentétes a hosszútávú elgondolással, továbbra is kellenek a fiatalok és a nyáron ez is működhet, de szükségünk van egy két tapasztaltabb játékosra" - fejtette ki gondolatait az argentin mester.

Pochettino hozzátette, a sérülésekkel is foglalkozniuk kell és azon a fronton is szükség van a fejlődésre, mert a sok kimaradó játékos miatt sem tudnak versenyképesek lenni a többi riválissal. Továbbá kiemelte, muszáj megtervezni a következő évek stratégiáját, hogy a Chelsea nagy dolgokat vihessen véghez.

(Borítókép: tribuna.com)

Videók