Pochettino megnevezte a Premier League három legjobb játékosát

Az argentin szakember egyetlen játékost sem választott korábbi csapatából.


Mauricio Pochettinótól nem sokat hallottunk, mióta novemberben elbocsátották a Tottenham labdarúgócsapatától. Most azonban elárulta, hogy szerinte kik a legjobb labdarúgok szerinte az angol bajnokságban.

A Spurs korábbi menedzserével a Sky Sports készített interjút a héten. A beszélgetés során Pochettino megnevezte a Premier League három legjobb játékosát is. Érdekesség, hogy előző csapatából egyetlen labdarúgót sem választott.

Az argentin szakember Kevin de Bruyne-t jelölte az első helyre. A belga középpályás Sergio Agüerót és Roberto Firminót előzte meg Pochettino képzeletbeli rangsorában.

Sky Sports News on Twitter

1st - 2nd - 3rd - In an exclusive interview with Sky Sports, Mauricio Pochettino revealed his top 3 Premier League players and admitted he would be open to managing a Premier League club outside the top six and is eager to return to management: https://t.co/OU18taDkzq https://t.co/iC6Rm1zv7o

"Az első De Bruyne, aztán Agüero. és még egyet?” – kérdezte tanácstalanul Pochettino. "Nem igazságos. Nem tudom, kit válasszak. Talán Firmino. Ugyanakkor játékosok százait lehetne még felsorolni."

Pochettino egyébként elárulta azt is, hogy szeretné Angliában folytatni az edzői pályafutását. Egyes hírek szerint a Newcastle United tárgyalásokat folytat a trénerrel, aki kijelentette, hogy nyitott lesz egy olyan klub ajánlatára, amely az első hat hely egyikéért tud küzdeni a bajnokságban.

"A kérdés az, hogy mely klubok lesznek az első hatban? Ez mindig változik" - mondta Pochettino. "Jelenleg a Tottenham és az Arsenal nem szerepel az első hat helyezett között. Tisztelni kell az összes klubot. Mindannyian keményen dolgoznak, befektetnek és pénzt költenek. Minden évben új stratégián dolgoznak, hogy elérjék a céljaikat."

Sky Sports News on Twitter

We are open to listen and see what happens." Mauricio Pochettino opens up on what his future holds, relationship with Daniel Levy, 'friend' Jose Mourinho and Manchester United links


"Nem szabad alábecsülni senkit. Ezért a Premier League az egyik legkeményebb bajnokság. Minden klubnak lehetősége van arra, hogy versenyképes legyen."

Ön szerint ki a Premier League három legjobb játékosa? Írja meg nekünk kommentben!

Kép: Jonathan Brady/PA Images via Getty Images

Forrás: sportbible

Videók