Páros lábbal szállt bele Richarlisonba a korábbi Premier League játékos

A brazil korábban arról beszélt, hogy nem érti miért maradt ki a Milan ellen a kezdőből, most talán erre is választ kapott. - TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


Richarlison a szerda esti Bajnokok Ligája búcsú után szokatlan módon akadt ki a kamerák előtt, és követelt válaszokat Antonio Contetől, miért maradt ki az AC Milan ellen a kezdőből. Az önmagát profiként jellemző csatár szavaira reagált Gabby Agbonlahor, aki több, mint tíz évet húzott le a Premier Leagueben.

Az Aston Villa egykori futballistája megdöbbenve hallgatta a nyilatkozatot.

„Richarlison, aki 60 millió fontba került. Nulla Premier League gól, kettő gólpassz. Mindig másokat hibáztat és a padlón fetrengve hisztizik. Kiáll a kamerák elé és azt mondja, hogy megvoltak a jó pillanatai és felkérdezi Contét miért rakta a kispadra. Nem értem teljesen, mi volt a pozitív momentum? A két meccs alatt lőtt nulla gól?”

A korábban angol válogatottságig is eljutó támadó segített kollégájának rendet tenni a fejében.

„Egy 60 millió fontos igazolástól gólokat várnak, gólpasszokat, ezekre már lehetne mondani, hogy pozitív momentumok. Szóval ne hibáztasson másokat, amikor megkapja a lehetőséget és képtelen megfelelni az elvárásoknak.”

Agbonlahor az olasz menedzsert is ellátta egy jó tanáccsal, meglehet, napjai megvannak számlálva a Spurs kispadján.

„Ha én lennék Conte, márpedig ő pontosan egy ilyen típusú menedzsernek tűnik, ma reggelre Richarlison cuccai az U18-asok öltözőjében lennének.”

A Tottenham hétvégén a Nottingham Forrest ellen lép pályára a bajnokságban, ahol papíron kötelező győznie, hisz ott lohol a nyakán a jelenleg kiváló formának örvendő, jövő évi Bajnokok Ligája szereplésre hajtó Liverpool.

Borítókép: Getty Images Europe

Videók