Özil ügynöke elárulta, hogy kivel kezdtek el tárgyalni

Már beszéltek is a Fenerbahce képviselőivel.


Mesut Özil szerződése a szezon végén lejár, és a hírek szerint elhagyja az Arsenalt. A német válogatott játékos ügynöke megerősítette, hogy a Fenerbahce erős érdeklődést mutat.

Sport365.hu - „Senki nem mondta, hogy nincs szükség Özilre" - Egy elpazarolt tehetség

Mesut Özil nincs bejegyezve az Arsenal Premier League keretébe. Patrice Evra szerint ez egy rossz döntés, mivel a csapatnak szüksége van a kreativitására. Mesut Özil már március óta nem játszott mérkőzést az Arsenal színeiben. A 32 éves középpályást nem jegyzeték sem a Premier League, sem az Európa Liga keretbe sem, ezért januárig tétlenül tölti napjait az ágyúsoknál.

Nem titok, hogy a 32 éves Mesut Özil nem szerepel Mikel Arteta terveiben. A német játékost ebben a szezonban nem nevezték a bajnokság és az Európa Liga keretébe sem. Éppen ezért felmerült, hogy Özil már januárban távozni fog. Ügynöke, Erkut Sogut korábban azt hangsúlyozta, hogy nem fognak távozni az Arsenalból addig, amíg le nem jár a szerződése, azonban most a Fenerbahce érdeklődéséről beszélt.

"Szeretném tisztázni a helyzetünket a Fenerbahcéval. Beszélgettünk a klub képviselőivel. De nincs és nem lesz megállapodásunk január előtt, ez biztos. Sok ajánlatot kaptunk a világ minden tájáról. A Fenerbahce is érdeklődik, viszont Mesut szempontjából semmi sem változott. Jelen körülmények között úgy tűnik, hogy Mesut a szezon végéig az Arsenal játékosa lesz."

Forrás:fotbolltransfers.com
Borítókép: Catherine Ivill/Getty Images

Videók