Özil is állást foglalt a Messi-Ronaldo kérdésben

Az Arsenal játékosa sok mindent elárult szurkolóinak.


Mesut Özil közösségi oldalán válaszolt rajongói kérdéseire. A rövid szösszenetben az egykori német válogatott játékos szót ejtett Sergio Ramosról, a saját jövőjéről, de szóba került a klasszikus Ronaldo-Messi kérdés is.

A két világklasszist övező örök kérdés megválaszolása előtt Özil felvázolta az argentin és a portugál képességeit, és a két játékos közt lévő különbségekről is beszélt. Ezt követően azonban egykori csapattársa, Cristiano Ronaldo mellett tette le a voksot.

„Messi Spanyolországban az egyik legjobbnak bizonyult, de Cristiano minden országban a legjobb volt, ahol valaha játszott”- érvelt.

 


Nemcsak róluk mondta el véleményét, hanem Sergio Ramosról is.

„Több, mint egy évtizede világszínvonalú játékos és nagyszerű csapatkapitány. Elképesztő az eltökéltsége és a győzni akarása én azt mondanám, hogy ő a generációm legjobb védője.”

Az Arsenal középpályásának jövőjéről számos pletyka kelt szárnyra, és nagyon úgy tűnik, hogy Arsenaltól való távozásáról szólók igaznak bizonyulnak. Özil szerződése júniusban jár le az Ágyúsokkal, a Fenerbahce pedig állítólag tárt karokkal várja őt. Egy biztos, a játékos egyelőre nem akarja szögre akasztani a stoplist.

„Biztos vagyok benne, hogy folytatom a játékot. Két ország van, ahol játszani szeretnék: Törökország és az Egyesült Államok.”

„Ha Törökországban mennék, a Fenerbahce lenne az."

"Ők voltak azok, akiknek gyermekkoromban is szurkoltam. Mint Németországban felnövő török, mindig követtem a szereplésüket. A Fenerbahce olyan, mint a Real Madrid. Az ország legjobb klubja.”

Másik nagy figyelmet kapott téma Özillel kapcsolatban a német válogatottból való távozása. A labdarúgó most erre is reagált.

„Nagyszerű emlékeim vannak a német válogatottról. 2014-ben megnyertük a világbajnokságot. A német futball nagyszerű korszakának voltam részese, és nem bántam meg, hogy velük játszottam. Sok mindent mondtak a távozásomról, de nem bántam meg a döntésemet.”

Forrás: marca.com

Borítókép: instagram.com/mesutözil

Videók