Otthon kapott ki a Liverpool, Szoboszlai egy félidőre állt be!

A Liverpool labdarúgócsapata az idény lehető legrosszabb pillanatában került hullámvölgybe: előbb ikszelt a Manchester United vendégeként letudott bajnokin, majd az Európa-liga odavágóján kapott ki az Atalantától, hogy vasárnap a Crystal Palace tudjon győzni az Anfield Roadon.


Szoboszlai Dominik a kispadról figyelhette, ahogy a társak villámgyorsan, már a 14. percben hátrányba kerültek a Crystal Palace-szal vívott hazai bajnokin, köszönhetően Eberechi Eze találatának. ráadásul 3 perccel később Virgil Van Dijk csúszott el a félpályánál, amit Mateta csak azért nem tudott megbüntetni, mert Andy Robertson a gólvonalról menteni tudott, megakadályozva a 2 gólos félidei vendégvezetést.

A második félidőre beállt Szoboszlai is, s kijelenthető, hogy ha jó csere volt a magyar válogatott kapitánya. A második 45 percben ugyanis alakított ki nagy helyzeteket a bajnoki címre hajtó ’Pool. Darwin Nunez rontott el egy lefejelt Van Dijk-labdát Szoboszlai szögletét követően, ám még ennél is nagyobb lehetőséget puskázott el Jota, aki Szoboszlai középre passzolt labdáját vágta az üres kapu előtt álló védőbe.

A 91. percben aztán Salah is kihagyta a kihagyhatatlant, így a Liverpool ponthátrányba került a szombaton a Luton Townt legyőző Manchester City-vel szemben.

Szoboszlaiék immáron három tétmérkőzés óta nyeretlenek.

Eredmények, Premier League, 33. forduló:

Liverpool - Crystal Palace 0-1 (0-1)

West Ham - Fulham 0-2 (0-1)

 

(Fotó: Facebook/Liverpool FC)
 

Videók