Őrület: újabb csatárokat igazolna a Manchester City

Szinte még meg sem száradt a tinta a Swansea Citytől 35 millió euróért vásárolt Wilfried Bony szerződésén, máris újabb támadók garmadáját hozták hírbe a Manchester Cityvel.


A legfrissebb a listán Jay Rodriguez, a Southampton támadója, akivel kapcsolatban már hivatalosan is felvették a kapcsolatot a felek. Tény azonban, hogy konkrét ajánlatot addig aligha tesz a City, amíg nem bizonyosodik be, hogy a Liverpool által is csábított fiatal angol válogatott támadó tökéletesen felépült súlyos, éppen tavaly áprilisban, az Etihadban elszenvedett térdsérüléséből.

A másik friss pletyka még ennél is pikánsabb: egybehangzó szigetországi hírek szerint a csapat menedzsere, Manuel Pellegrini hajlandó lecsapni Radamel Falcaóra, amennyiben igaznak bizonyulnak a város másik végéből érkező hírek, és a Manchester United valóban nem fizeti ki a kolumbiai gólzsák 44 milliós kivásárlási árát a Monacónak.

Falcao, akinek kölcsönvétele állítólag heti 265 ezer fontjába fáj a Unitednek, csak nemrég épült fel szezonbeli sokadik sérüléséből, és bizony azt megelőzően sem váltotta meg a világot: nyári érkezése óta csupán nyolcszor volt kezdő a bajnokságban, és 13 mérkőzésén csak három gólt szerzett.

Az utóbbi hetekben olyan játékosokkal hozták hírbe a Cityt, mint Mario Mandzukic, Alexandre Lacazette, Julian Draxler, Paul Pogba, Marco Reus, no meg persze Lionel Messi...

Videók