Óriási kritika és utálat zúdult a Liverpool focistájára hibája után

Az Instagramján blokkolnia kellett a kommentszekciót.


A Manchester United és a Liverpool 2-2-es döntetlent játszott egymással az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 31. fordulójában, s mivel a Vörösök pontokat vesztettek elbukták első helyüket a Premier League-ben, amely most jobb gólkülönbsége miatt az Arsenalé. Jürgen Klopp csapata 1-0-ra vezetett az első félidő után, s a lövések száma 14-0 volt a vendégek javára, ám a második játékrészre fordult a kocka. Előbb Bruno Fernandes egyenlített ki, majd Kobbie Mainoo találatával fordult a meccs, melyet végül tizenegyesből Mohamed Szalah egalizált.

Az MU első góljánál Jarell Quansah adta el a labdát, amiből a portugál Fernandes tudott eredményes lenni. A fiatal védő hibája sokba került, a szurkolók pedig a közösségi médiában alaposan meg is támadták emiatt az angol bekket.

"Van egy rossz hírem a kritikusok számára, a Liverpoolban és a Premier League-ben nem ez volt az utolsó hibája" - kelt játékosa védelmére Jürgen Klopp. "Ilyen az élet, azt gondolom extrém jól kezelte és kezeli a szituációt, mi is így állunk hozzá. A mi időnkben mikor a nagy futballisták, példaképek ilyen rontásokat követtek el, még nem volt közösségi média. Remélem elég okos ahhoz, hogy kizárja ezt és ne foglalkozzon a fotelhuszárokkal" - fejtette ki véleményét a német tréner.

Jarell Quansah olyan szintű negatív kommentáradatot kapott az Instagram profilján, hogy kénytelen volt blokkolni a hozzászólási lehetőségeket, s ezzel a részéről vélhetően pontot is tett az ügy végére. Több Liverpool szimpatizáns is betalálta őt, hogy rajta megy el a bajnoki cím és itt egy újabb "Gerrard-elcsúszás", csak más köntösben.

(Borítókép: Michael Regan/Getty Images)

Videók