Odegaard: A Real Madridban nem könnyű barátkozni

Végül az Arsenalhoz „menekült”.


Az Ágyúsok középpályása interjút adott a TV2 norvég csatornának, amelyben összehasonlította a Real Madridban töltött idejét az Arsenallal.

Debütálás Madridban: Nehéz időszak volt mind az első csapatban, mind a Castillában. De a legjobbakkal játszhattam, ami erősebbé tett. Úgy érzem, a Realnak köszönhetően felnőttem, és olyan játékosoktól tanulhattam, mint Ramos és Cristiano.

Nehéz beilleszkedés: Amikor a legmagasabb szinten vagy, nem olyan könnyű barátkozni. Más öltözői kultúrából származom, és nem volt könnyű beilleszkedni. Elszigeteltem magam. Nehéz volt, de ez is megerősített és örülök, amit ott tapasztalhattam.

A támogatás hiánya: Minden rajtad múlik, de mindig fontos, hogy érezd, hogy szeretnek, és a klub számít rád.

Távozás a játékidő hiánya miatt: Mindenki, aki benne van a futballban, tudja, hogy ez nem így van. Nem számít, milyen szinten játszik, garantáltan senki sem fog folyamatosan játszani. Meg kell keresni és meg kell szerezni a bizalmat.

Különbségek az Arsenal és a Real Madrid között: Azt mondanám, hogy nagy a különbség. Nagyon boldog vagyok az Arsenalnál. Jó az öltözői hangulat.

Sergio Ramos: Sergio egy különleges ember, sokat lehet tőle tanulni. De Norvégiában megpróbálom a magam módján képviselni a kapitányi karszalagot.

Forrás: real-france.fr
Borítókép: real-france.fr

Videók