Núnez megtörte a csendet a vasárnap óta róla keringő felvételek után

A Liverpool játékosát ismét össztűz alá vették a rajongók. - TOP5: Ez volt a hét LEGOLVASOTTABB cikke a Sport365-ön.


A Pool játékosai Jürgen Klopp utolsó mérkőzését követően a német edzőt hosszú perceken keresztül búcsúztatták az Anfielden, a keret összes tagja búcsúsorfalat állt a menedzsernek.

Ekkor szúrhatták ki az éles szeműek, hogy az uruguayi támadó – a falban állókkal ellentétben egyedüliként - nem tapsolta meg Kloppot.

Többen hangot adtak véleményüknek online, volt aki azt írta, hogy Núnez a ’nem tapsolással’ fejezte ki érzéseit a német iránt, mások szerint viszont szimplán nem érdekelte a felhajtás.

A szezonban már nem az első, hogy beleállnak a támadóba, az uruguayi pedig állítása szerint már nem foglalkozik a kritikákkal annyira, mint amikor Angliába került, sőt, már a dicséretek sem hatják meg.

A Liverpool kilencese a ’Por la Jersey’-nek nyilatkozott, amit a Liverpool World vett át.

„Amint elkezd az ember futballozni, a visszavonulásáig lesznek kritikusai.” – kezdte Núnez.

„Azelőtt sokat olvastam a kommenteket, ami befolyásolta a játékomat is. Aki azt mondja, hogy nem, az hazudik. Ezek mindig hatással lesznek rád. Mára már teljesen hidegen hagynak a hozzászólások, mert nem válnak a javamra.” – folytatta az idén rengeteg helyzetet eltékozló támadó.

„Már a dicsérő írásokat sem olvasom el, ha rosszul játszom, a családomra támaszkodom. Ami történt, megtörtént, nem tudsz utólag változtatni rajta.” - vélekedett.

A felvételek után többen hihették, hogy megromlott a kapcsolat Núnez és Klopp között, de azóta egy újabb közzétett felvételen jól látszott, hogy együtt táncoltak a német búcsúbuliján.

(Borítókép: X)

Videók