„Nem érdemeljük meg, hogy a BL-ben szerepeljünk”

Ismét kikapott az Arsenal.


Az Arsenal 2-0-ra kikapott a Newcastle United otthonában az angol labdarúgó-bajnokság 37. fordulójának hétfői mérkőzésén.

A hazaiaknál Callum Wilson és Bruno Guimaraes volt eredményes a második félidőben. A Bajnokok Ligája-indulást jelentő negyedik helyért küzdő londoniak lépéshátrányba kerültek a Tottenham Hotspurrel szemben, amelytől múlt csütörtökön 3-0-ra kikaptak.


Fotó: Arsenal / Twitter

A svájci középpályás, Granit Xhaka nem fogta vissza az érzéseit, miután az Arsenal hétfő este elveszítette kulcsfontosságú mérkőzését.

„Annyira nehéz megtalálni a megfelelő szavakat egy ilyen mérkőzés után. Azért jöttünk, hogy nyerjünk, de az első perctől az utolsóig azt sem érdemeltük meg, hogy pályán legyünk. Nem tudom, miért történt ez. Nem azt tettük, ami a játékterv volt, nem hallgattunk az edzőre, csináltuk a saját dolgainkat. Katasztrófális teljesítmény volt, így nem érdemeljük meg, hogy a Bajnokok Ligájában szerepeljünk, de azt sem, hogy az Európa-ligában. Nem tudom, miért nem csináltuk azt, amit kért tőlünk az edző. A fiatalok nem bírták volna a nyomást? Nem tudom, ha nem állsz készen egy ilyen meccsre, akkor maradj otthon. Nem számít a kor. Nagyon szomorúak vagyunk és sajnáljuk, csalódást okoztunk azoknak az embereknek, akik idejöttek támogatni minket” – mondta a Sky Sports kameráinak Xhaka.

Kép

Az utolsó fordulóban az Arsenal a bennmaradásért küzdő Evertont fogadja, a Tottenham pedig a már kiesett sereghajtó Norwich City vendége lesz.

Forrás: MTI és football.london.com
Borítókép:

Videók