Négy jelölt a Manchester United menedzseri posztjára

Új név is van a kalapban


Nagy kérdés, hogy mennyire könnyű fölkészítenie Erik ten Hagnak a csapatát a szombati kupadöntőre úgy, hogy a jövője már bizonytalannak sem mondható a Manchester Unitednél, mert lassan elfogy a levegő körülötte. 

A klub ugyanis a sajtóhírek szerint négy menedzserrel folytat tárgyalásokat.

A Ten Hag és a United rossz szezonja után nyolcadik helyen végzett a Premier League-ben, de az év az FA-kupa-döntővel még menthető lenne a városi rivális Manchester City ellen, azonban kérdés mennyire tud koncentrálni a holland tréner a feladatára, hogyha olvassa híreket.

Mert a hírekben arról írnak, hogy a United tuladonosai egyszerre négy trénerrel is egyeztetnek az utódlásról. 

A jelenleg még ipswichi, de már a Chelsea-vel is szóba hozott Kieran McKenna. A Bayern Münchentől távozó Thomas Tuchel és a Chelsea-től a héten kirúgott Mauricio Pochettino képviselőivel is leültek már a United vezetői.

Ami újdonság, hogy állítólag az új társtulajdonos, Sir Jim Ratcliffe még egy nevet bedobott a kalapba, a Brentord menedzserét Thomas Frankot, aki eddig senkinek a listáján nem szerepelt, viszont évek óta tudatosan és következetesen építette fel a londoni csapatot a másodosztálytól a stabil Premier League tagságig.

Szóval ad abszurdum még az is megtörténhet, hogy a United szombaton kupát nyer, vasárnap pedig felmondanak a trénernek. Ebből az opcióból a második rész sokkal valószínűbb.

(Fotó: facebook/Manchester United)

 

Videók