Nagyon úgy tűnik, hogy Bruno Fernandes távozik a Unitedtól

A Bajnokok Ligája vagy a sztárgázsi a nagyobb húzóerő?


A Manchester United belső információi szerint úgy tűnik, hogy Bruno Fernandes nem marad a következő szezonban az Old Traffordon.

A Manchester Evening News értesülései szerint a csapat játékosi közül többen is kételkednek abban, hogy a csapatkapitány velük játszik-e majd az ősszel is.

A portugál játékos döntésének első oka, hogy jövőre a Bajnokok Ligájában akar szerepelni. Eben az esetben két klub áll a lehetséges kérők között, aki hajlandó és képes is megfizetni a korántsem olcsó leigazolási díját.

Az egyik a Bayern München a másik az Internazionale.

Azonban ha az üzlet a pénzen fog múlni, abból egy másik klubnak van töménytelen. Mégpedig az Al-Naszrnak, amelynek a csillaga, Cristiano Ronaldo erősen kapacitálja a honfitársát, hogy Szaúd-Arábiába költözzön.

A Vörös Ördögök ugyan megtartanák Brunó Fernandest, de azt sem hagyhatják figyelmen kívül, hogyha a 60-70 millió fontos vételárát kifizetné valaki, akkor a United sokkal könnyebben tudna megfelelni a pénzügyi fair play előírásainak a következő szezonra és érdemben tudna igazolni a nyáron a csapatba.


(fotó: facebook/Manchester United)

Videók