„Nagyon nem jó…” – Klopp nincs elragadtatva Szoboszlai sérülésétől

A német menendzser Mohamed Salah és Thiago sérüléséről is beszélt.


 Jürgen Klopp fontos frissítéseket adott a Liverpool sztárjairól, Mohamed Salah-ról, Thiago Alcantaráról és Szoboszlai Dominikról a Burnley vendégjátéka előtt.

A német menedzser elárulta, hogy mindhárom játékos sérülés miatt kihagyja a közelgő Anfield elleni mérkőzést. Salah továbbra is egy izomprobléma miatt van a partvonalon kívül, amelyet akkor szedett össze, amikor Egyiptomot képviselte az Afrikai Nemzetek Kupáján. Thiago pedig az előző hétvégi, Arsenal elleni vereség alkalmával csereként visszatérve szenvedett izomsérülést egy hosszabb kihagyás után.

Szoboszlai, a magyarok csapatkapitánya kihagyta a Liverpool legutóbbi, Arsenal elleni mérkőzését, és a Burnley elleni, soron következő Premier League-mérkőzésről is hiányzik majd kiújult izomsérülése miatt. Tekintettel a sérülés újbóli előfordulására, Szoboszlai visszatérésének nincs egyértelmű időpontja.

Klopp elárulta, hogy nem biztos benne, hogy Szoboszlai alkalmas lesz-e a február 25-i, Chelsea elleni Carabao-kupa-döntőre, és hozzátette: "Dom jelenleg kint futkározik a téli esőben, és nem áll készen a holnapi napra. Meglátjuk, mi lesz vele. Sajnos ezek az izomsérülések ilyenek… hamar fájdalommentessé válik, de utána hamar ki tud újulni, ami kellemetlen.”

"Ez nyilvánvalóan nagyon nem jó, hogy megint ott fáj neki. Hogy a Brentford ellen, a Carabao döntőjén vagy azután tér vissza? Jelenleg nem tudom."

Fotó: Michael Regan/Getty Images

 

Videók