Nagyon nehéz hónap előtt áll a Manchester

Solskjaer szerint készen állnak.


Ole Gunnar Solskjaer állítja, a Manchester United korábban bejuthat a legjobb négy közé, mint azt remélte, mikor átvette a csapat vezetését.

A United 11 pont hátrányban volt a négy éllovassal szemben, amikor Solskjaer átvette Jose Mourinho helyét decemberben, de hat győzelem és egy döntetlent követően két pontra találták magukat a BL-t érő helytől.
 
A keményebb tesztek februárban várják Solskjaert, hiszen ekkor játszanak a Chelsea, Liverpool és Paris Saint-Germain ellen 12 nap alatt, de a norvég biztos benne, hogy a játékosainak sikerülhet mindet megnyerni.
 
- Úgy gondolom, nagyon jól fel vagyunk szerelkezve, - válaszolta Solskjaer a csapat erejét firtató kérdésekre. – Már hat hete együtt dolgozunk. Már átlátjuk, mik a csapat erősségei és gyengeségei. Úgy gondolom felnőttünk a legtöbb kihíváshoz, kivéve talán a Burnleytől kapott két gól esetében, de talán ezek visznek minket a következő szintre, mert meg van az esélyünk, hogy még korábban betörjünk az első négybe, mint gondoltuk. Nincs túl sok meccs, van egy hét szünet mindegyik között, de nehéz ellenfelek. Kezdjük a Leicester és a Fulham elleni idegenbeli meccsekkel, mert azok sem lesznek könnyűek. Aztán jön a három nagy csapat, a PSG, a Chelsea és a Liverpool egymás után. Aztán ismét jön egy nagyon nehéz találkozó, amikor már úgy érzed túl vagy rajta, jön a Palace idegenben. Szóval ez egy nehéz hónap lesz, de készen állunk. Nagy csapatom van, csak Marcos Rojo nem áll rendelkezésr.

Videók