MU: érkezett Falcao, távozott Welbeck - hivatalos

Hivatalossá vált, hogy Radamel Falcao a Manchester Unitedben folytatja karrierjét, Danny Welbeck viszont elhagyta a klubot.


Az AS Monacótól érkező kolumbiai válogatott csatár kölcsönszerződése egy szezonra érvényes, és ez 12 millió eurójába került a Unitednek, amelynek opciós joga lesz a végleges szerződtetésére.

Ő lett a Vörös Ördögök hatodik, egyben utolsó igazolása a nyáron Luke Shaw, Ander Herrera, Marcos Rojo, Ángel di María és Daley Blind után.

"Elégedett vagyok, hogy csatlakozhattam a Manchester Unitedhez kölcsönbe - olvashatóak a 28 éves játékos szavai a MU hivatalos weboldalán. - A Manchester United a világ legnagyobb klubja, és eltökélt azt illetően, hogy visszakerüljön a csúcsra. Alig várom, hogy együtt dolgozhassak Louis van Gaallal, s hogy hozzájárulhassak a csapat sikerességéhez."


Két támadó is távozott azonban a manchesteriektől: mint arról korábban beszámoltunk, Javier Hernández a Real Madridhoz igazolt kölcsönbe, míg később Danny Welbeck az Arsenal futballistája lett. Az Ágyúsok 20 millió eurót fizettek a 23 éves angol válogatott játékosért, aki a MU-nál nevelkedett, és 142 mérkőzésen 29-szer volt eredményes a csapatban.

Videók