Mourinho alaposan kiakadt a labdaszedőgyerekre - Videó!

Ismét egy labdaszedőgyerekkel gyűlt meg a baja a Chelsea labdarúgócsapatának a Crystal Palace elleni mérkőzésen, amelyen José Mourinho elmondásai szerint, majdnem megütötte a srácot.


Nem igen fogják kedvelni a labdaszedőgyerekeket a Chelsea labdarúgói, miután ismét meggyűlt eggyel a baja a Crystal Palace elleni rangadón.

A sasok már 1-0-ra vezettek a kékek ellen, mikor a fiúk eléggé lassan dobta oda a játékszert Cesar Azpilicuetának, amiután José Mourinho is kérdőre vonta, amelynek hangot adott mérkőzés utáni televíziós nyilatkozatában is:

"Nem szeretem, ha a labdaszedők provokálják a játékosaimat. Emlékezhetünk, hogy tavaly is mi történt a Swansea City elleni mérkőzésen és láthattuk, hogy a játékos felspannolt állapotban mit művelt. Én nem szeretem, ha így ki kell oktatnunk a srácokat, mint ma. Elmondtam neki, hogy ha ezt műveli a játékosok egyike még meg is ütheti. Én is azért mentem oda, hogy leállíthassam Azpilicuetát, mert vele együtt a másik négy védőnk is meg akarta torolni a tettét."

Mint ismert, az előző évben egy Swansea elleni Ligakupa-mérkőzésen Eden Hazard alaposan megrúgott egy labdaszedőgyereket, miután az nem adta oda neki időben a labdát.

Videók