Morgan: ez a legjobb Arsenal, amit a legyőzhetetlenek óta láttunk

Piers Morgan szerint a jelenlegi Arsenal Mikel Arteta irányításával a legjobb, amit a 2004-es, veretlen bajnokcsapat óta láthatunk.


 Az angol újságíró-műsorvezető azt követően beszélt erről, hogy az ágyúsok szerda este 4-0-s megsemmisítő vereséget mértek az eddig is hányattatott sorsú Evertonra, és öt pontos előnybe kerültek a Premier League élén a második Manchester Cityvel szemben.

„2023-ra fordulva elvesztettük Gabriel Jesust, aki a legfontosabb játékosunk, és legtapasztaltabb győztesünk volt. Hónapokra lesérült, aztán Partey is kidőlt. Néha balszerencsések voltunk, máskor a mi oldalunkra állt Fortuna.”

„A veszteségeink ellenére mégsem törtünk meg, és a történetünk tovább folytatódik egy fiatal menedzserrel, akinek van egy csapata, ami szárnyal és remekel. Soha nem láttam még az Emiratest ennyire hangulatosnak, és azt sem, hogy a játékosok és menedzser ekkora támogatást kapott volna a szurkolóktól” – áradozott Morgan, aki köztudottan Arsenal szurkoló, majd még tovább ment.

„A média imádja az Arsenal játékát. Az első nyolc évben el voltunk kényeztetve a Wenger féle gárda játékától. Szerintem ez a legjobb csapat amit láthatunk a „legyőzhetetlenek” óta.”

A talkSPORT cikkében végül arról is elmondta a véleményét, sikerülhet-e megnyerni a bajnokságot.

„Hogy megfogjuk-e nyerni a bajnoki címet? Meglátjuk, de már csak 13 meccs maradt. A következő négy találkozónk relatív egyszerű, de nem vehetjük őket félvárról. Ha a Manchester City botlana, és nyolc pontra növelnénk az előnyünket… a többit rátok hagyom.”

Az Arsenal a hétvégén az utolsó előtti Bournemouthot fogadja hazai pályán, míg a Manchester City a top négyről álmodozó Newcastlevel csap össze az Etihadban.

Borítókép: Getty Images / David Price

Videók