Mino Raiola beszélt Pogba jövőjéről

Félreértették a szavait a francia válogatott játékos távozásával kapcsolatban.


Ügynöke szerint félreértették a szavait, és a világbajnok Paul Pogba nem a téli átigazolási időszakban, hanem csak jövő nyáron távozhat a Manchester United labdarúgócsapatától.

Mino Raiola a múlt héten még azt mondta a Tuttosport című olasz lapnak, hogy bár a 27 éves világbajnok francia játékos szerződése 2022 nyaráig szól, mindkét félnek az lenne a legjobb, ha már télen elválnának az útjaik. Maga a játékos azóta kijelentette: elkötelezett az MU mellett.

A menedzser most már úgy fogalmazott, hogy januárban nehéz lenne megszervezni egy ilyen "nagy horderejű" klubváltást.

Paul Pogba | All Premier League Goals + Assists | Manchester United | WC 2018

As Paul Pogba proves match winner for France against Australia in the 2018 World Cup, take a look at our collection of all of his Premier League goals and as...


"Már a múlt héten is jövő nyárról beszéltem" - nyilatkozott most a Tuttosportnak Raiola. "Ha Pogbáról van szó, nagyon érzékenyek Angliában, talán túl érzékenyek. Nehéz elképzelni, hogy a nagy klubok januárban belevágnának egy ilyen átigazolásba. Majd meglátjuk, mi történik jövő nyáron."

Pogba 2016-ban, akkor rekordnak számító 105 millió euróért igazolt vissza a Juventustól a Manchester Unitedhez, ahol 2009 és 2012 között már játszott. 
 

Sport365.hu - "Paul Pogbának csapatot kell váltania"

Mino Raiola erről a Tuttosport című olasz lapnak adott interjújában beszélt. Úgy fogalmazott a 27 éves világbajnok francia játékossal kapcsolatban, hogy bár a szerződése még 2022 nyaráig szól, mindkét félnek az lenne a legjobb, ha már télen elválnának az útjaik.

Borítókép: Michael Regan/Getty Images

Videók