Mesut Özil pontosan tudja, mennyire nem számítanak rá az Arsenalnál

Ez egy nagyon nehéz időszak volt számára.


Mesut Özil körül természetes, hogy ebben a frusztrált időkben még több hír jelenik meg. Egyértelművé vált, hogy a 32 éves sztár nem illik bele Mike Arteta terveibe.

Sport365.hu - Evra: Az Arsenalnak Mesut Özil kreativitására van szüksége

Mesut Özil nincs bejegyezve az Arsenal Premier League keretébe. Patrice Evra szerint ez egy rossz döntés, mivel a csapatnak szüksége van a kreativitására. Mesut Özil már március óta nem játszott mérkőzést az Arsenal színeiben. A 32 éves középpályást nem jegyzeték sem a Premier League, sem az Európa Liga keretbe sem, ezért januárig tétlenül tölti napjait az ágyúsoknál.

Özilt fél év választja el attól, hogy lejárjon a szerződése az Arsenalnál és szabadon távozhasson. A német középpályást az Arsenal egyik kupaporondon sem nevezte a keretbe, így ottléte teljesen fölöslegesség vált, amiről most a Q & A-nak nyilatkozott.

"Ez nagyon nehéz időszak mindenki számára a klubnál, nem csak nekem. A helyzet mindenki számára frusztráló. Természetesen nagyon szeretnék segíteni a csapatnak, különösen ebben az időben, de mivel nem kapok lehetőséget, csak remélem, hogy az eredmények hamarosan javulnak. Legyünk pozitívak!"- mondta a német.

Forrás: fichajes.com
Borítókép: Mike Hewitt/Getty Images

Videók