Mertesacker: "keményebben kéne edzenünk"; Wenger: "nem tudom, Per miről beszél"

Úgy tűnik, az Arsenal háza táján nincs minden rendben: a csapat védője, Per Mertesacker, valamint Arsene Wenger épp nyilatkozatháborúba kezdett egymás ellen.


Az Arsenal ugyan az utolsó pillanatokban kicsikarta a győzelmet kedden a Bajnokok Ligájában az Anderlecht otthonában, úgy tűnik, az Ágyúsok háza táján nincs minden rendben. Legalábbis erre utal az a tény, hogy a sajtón keresztül kezdett el üzengetni egymásnak Arsene Wenger és Per Mertesacker.

A német védő még a hétközi meccs után éles kritikával illette az edzettségi állapotukat. "Nem vagyunk a legjobb formában, néhány dologban erősen hiányt szenvedünk. Őszintének kell lennünk magunkkal, és többet kellene edzenünk. Mindenki tudja, hogy nehéz számunkra ez a szezonkezdet, és az önbizalmunk nincs a helyén" - magyarázta a 30 éves, világbajnok bekk.

Arsene Wenger erre természetesen szinte azonnal reagált. "Nem tudom, Per miről beszélt, mit értett ezen. Nagyon óvatosnak kell lenned, amikor a meccsek után nyilatkozol. Szerintem nagyon keményen edzünk, a hozzáállásunk és a csapatszellemünk is remek" - nyilatkozta a francia menedzser a csapatapitány-helyettes mondataival kapcsolatban.

Videók