Meglepő helyen folytathatja Pep Guardiola

Manchester után New Yorkban köt ki?


Pep Guardiola szerződése 2023 nyarán jár le a Manchester Cityvel. Talán ez lesz az utolsó klubja a spanyolnak Angliában. Egyes információk szerint az 50 éves vezetőedző ezt követően a New York City FC irányítását veszi át.

Az 50 éves Pep Guardiola a hatodik szezonját tölti a Manchester Cityben. A spanyol a Bayern Münchentől érkezett 2016 nyarán. Guardiola még soha nem volt ilyen hosszú ideig egy klubnál, mint a jelenlegi Citynél. Szerződése pedig még 2023 nyarán jár le.

Kép

Minden bizonnyal nem fog más klubot irányítani az angol bajnokságban, ezt ő maga nyilatkozta nemrégiben. A 90min értesülései szerint a terv az, hogy a jövőben átveszi a New York City FC irányítását. A spanyol a 2012-es FC Barcelonától való távozása után sok időt töltött az amerikai városban.

Az információk szerint Guardiola jelenlegi Cityvel kötött szerződése az utolsó lesz klubcsapattal Európában. Az MLS-ben szereplő New York City a City Football Group tagja, így nem teljesen szakadna el a mostani klubjától. A városi csapat nagy riválisa a New York Red Bulls.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép/Fotók: Twitter

Videók