Megbüntette a Chelsea engedetlen kapusát

Jó helyre megy a pénzösszeg.


A Chelsea megbüntette Kepa Arrizabalagát, egy heti bérét kell befizetnie, amiért a Ligakupa döntőben megtagadta a lecserélését.
 
A spanyol nem volt hajlandó lemenni a pályáról, amikor az edző Willy Caballerot szerette volna beküldeni a helyére a tizenegyespárbajra.
 
- Egy félreértés volt, de nagy hibát követtem el azzal, ahogyan kezeltem a szituációt, - mondta Kepa a Chelsea közleményében.
 
Az edző Maurizio Sarri kijelentette, azóta volt egy "jó beszélgetése" a kapussal.
 
Sarri, aki dührohamot kapott a meccsen, amikor a játékos nem akart távozni, szintén félreértésről beszélt a meccs után, de hozzátette: "Kepa rájött, hogy nagy hibát követett el. Bocsánatot kért tőlem, a csapattársaitól, a klubtól. Az egyesületen múlik, hogy megbüntetik-e ezért, de számomra lezárt az ügy.”
 
A 24 éves hálóőr a következőket mondta büntetését követően: "Szeretném megragadni az időt, hogy személyesen is bocsánatot kérjek az edzőmtől, Willy-től, a csapattársaimtól és a klubtól. Megtettem, és most szeretnék ugyanúgy bocsánatot kérni a szurkolóktól is. Tanulni fogok ebből az esetből és elfogadok bármilyen büntetést, amit a klub kiró rám.
 
A klub saját jótékonysági szervezetébe, a Chelsea Foundationbe forgatja be a büntetésből befolyt összeget, sajtóinformációk szerint ez 190 ezer euró környéke lehet.

 

Videók