Mega bevásárló túrára indult a BL-döntős az utolsó pillanatban

Brazil és argentin sztárt is leakasztanának az átigazolási ablak zárása előtt.


Úgy tűnik, a Paulo Dybala-ügy lezáródhat lassan. A Sky Sports értesülései szerint, a Tottenham közel áll hozzá, hogy megegyezzen egy 70 millió eurós átigazolásban az argentin támadóért. A Spurs trénere, Maurizio Pochettino zöld utat adott az ügyletnek, így a klasszissal már csak a fizetéséről kell megegyezni.
 
Múlt héten Dybalat még a Manchester Uniteddel emlegették, de a Vörös Ördögök kihátráltak a nagy fizetés igénye miatt. Korábban az argentin sztárt az Inter Milantól és a PSG-től is keresték, de most a londoniak tűnnek a legvalószínűbb jelöltnek.

Fotó: Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images

Mióta egy 145 millió eurós ügylet keretei közt a Barcelonára cserélte a Liverpoolt Philippe Coutinho, azóta a brazillal nagyot fordult a világ, és most a katalánok boldogan elengednék kölcsönbe is akár. A játékos szintén kész tovább lépni, ügynöke pedig a Premier League-ben keres kérőt.

Miután az Arsenal visszalépett a 27 éves játékos kölcsönvételétől, észak londoni riválisa, a Tottenham tett ajánlatot a Barcelona legdrágább igazolásáért. Ezt több angol forrás is megerősítette. 
 
A The Times csapathoz közelálló forrása szerint a Barcelona legalább 23 millió eurót szeretne keresni az üzlettel Coutinhoért, aki már dolgozott együtt a Spurs edzőjével még az Espanyolnál.
 
A Spurs hirtelen érdeklődése Coutinhoért amiatt lehet, hogy arra számítanak, a napokban Christian Eriksen elhagyhatja a csapatot, és a miatta keletkező űrt így akarják betölteni. Eriksen úgy tűnik egyébként, a Manchester Unitedben köt ki.
 
Ha mindkét játékost sikerül megszereznie Pochettinoéknak, ők lehetnek a Spurs harmadik és negyedik igazolása a nyár folyamán a tinédzser Jack Clarke (Leeds, 11 millió) és a 22 éves francia középpályás, Tanguy Ndombélé után, aki a klub eddigi rekord igazolása, 60 milliót fizettek érte a Lyonnak.
 
A Premier League átigazolási ablak augusztus 8-án zárul, úgyhogy egészen biztosan nem kell sokat várnunk arra, hogy kiderüljön, valóban létrejöttek-e az üzletek.
 

Borítófotó: Fabio Teixeira/Anadolu Agency/Getty Images

Videók