Még "Deadpool" is elérzékenyült a feljutástól!

Köszönhetően a Forest Green 6-0-s legyőzésének, a Ryan Reynolds és Rob McElhenney által tulajdonolt Wrexham csapata biztos feljutóvá vált a League Two-ból a League One-ba - azaz jövőre a harmadosztályban szerepel majd a walesi klub!


Sorozatban már a második olyan szezonját zárja a Hollywood-i sztárok által vezetett csapat, amelynek a végén össznpi ünneplés zajlik, hiszen egy éve a National League-ből jutottak a negyedosztálynak megfelelő League Two-ba, hogy aztán ott csak „átutazóban” vállaljanak főszerepet, hiszen megint egy szinttel feljebb ugranak egész éves kiváló teljesítményüknek köszönhetően.

A sokak által csak „Deadpool”-ként ismert Reynolds magától értetődően meghatott és kissé hitetlenkedő üzenetet tett közzé egyik közösségimédia-platformján, kiemelve, hogy bár három évvel ezelőttig nem voltak ilyen tervei, de amilyen váratlan, olyan csodás élményeket kapott a labdarúgástól.

A Felhőtlen Philadelphia-sztár Rob McElhenney ennél tömörebben fogalmazott.

A május elején harmadik évadját megkezdő dokumnetumfilm-sorozatból is ismert Wrexham mellett a Stocport és a Mansfield csapatai mondhatják el magukról, hogy biztosan harmadosztályú tagsággal rendelkeznek majd a 2024-25-ös szezonban. A tulajok pedig kezdhetnek azon gondolkodni, miként erősítik meg a csapatot, hogy esetlegesen egy sorozatban harmadik feljutást lehessen ünnepelni majd 2025 tavaszán.

(Fotó: Charlotte Tattersall/Getty Images)
 

Videók