Manchesterben debütál a Puma új cipője

Az ikonikus KING FG cipő, Yaya Touré lábán debütál vasárnap fekete, kék és fehér színben


Az ikonikus PUMA KING FG futballcipő új generációja az elefántcsontparti középpályás, Yaya Touré lábán debütál vasárnap. Miután a kiváló középpályás kvalifikációhoz segítette nemzeti csapatát a 2014-es labdarúgó-világbajnokságra, visszatér az angol bajnokságba és a Manchester City csapatát erősítve vasárnap, a Tottenham Hotspurs ellen lép pályára az új KING FG cipőben.

Yaya Touré véleménye a PUMA KING új modelljéről: “Ez a cipő nagyszerűen néz ki. Nagyon jók az új színek és a dizájn is, örülök, hogy a PUMA megalkotta az új modellt. Mostanában nagyon sok feltűnő színű focicipő látható, pedig sokszor a visszafogott fekete és a hozzá jól megválasztott színek kiemelkedőbbek ezeknél, különösen, ha olyan előélete már-már történelme van egy cipőnek, mint a KING-nek.”

A vasárnapi mérkőzés esélyeiről beszélve Yaya hozzátette: “A Premier Ligában van néhány csapat, akik a pontok szerint igen közel állnak egymáshoz, ezért a vasárnapi mérkőzés fontos számunkra. Jó esélyeink vannak a győzelemre és hogy pontot szerezzünk, a csapat motivált és én is magabiztosnak érzem magam.”

A TouchCELL™ technológia lehetővé teszi a PUMA King FG cipőnél, hogy a játékosok sebességét, fizikai állapotát és technikáját maximalizálja. Felépítésének köszönhetően lehetővé teszi, hogy a játékosok jobban érezzék a labdát, jobban kontrolálhatóak legyenek a rúgások és ügyesebb manővereket hajthassanak végre. A szuper puha prémium bőr felsőrész alkalmazkodik a láb természetes formájához. A King FG talp részén úgynevezett Pebax talp és kúp alakú tapadó szegecsek kombinációja látható, amely együttese rugalmasságot, jobb tapadást és irányíthatóságot garantál, míg a saroktámasz kiváló illeszkedést és stabilitást biztosít a játékosok részére.

Videók