Manchester: meglepő lépést tervez Sir Alex Ferguson

Sir Alex Ferguson a napokban bejelentette, együttese, a Manchester Untied még biztosan fog igazolni a nyáron.


A "vörös ördögök" szurkolóit jelen pillanatban az tartja a legnagyobb lázban, hogy Antonio Valencia "örökölte meg" az eddig Michael Owennél lévő, legendás, 7-es mezt, melyben korábban olyan sztárok rúgták a labdát az Old Traffordon, mint George Best, Brian Robson, Eric Cantona, David Beckham vagy Cristiano Ronaldo.

Az új érkezők közül Kagava Sindzsinek is felajánlotta az ősz skót mester a legendás mezt, a japán azonban nagyon szimpatikusan azt nyilatkozta, nem megkapni szeretné, hanem kiérdemelni ezt a számot. Így aztán a 7-es szám az előző szezon legjobbjának megválasztott Antonio Valenciához került, míg Kagaváé Valencia eddigi 26-osa lett (a másik új igazolás, Nick Powell a 25-ös mezt kapta).

Amíg azonban tart a mezcserebere, Ferguson ismételten kivetette a hálóját az Athletic Bilbao támadójára, Fernando Llorentére. A spanyolországi AS beszámolója szerint a válogatottban mellőzött, a baszkokkal azonban remek idényt záró támadó a manchesteriek első számú kiszemeltje a támadószekcióba. A 27 éves csatár az előző idényben 53 meccsen 30 gólt szerzett, csapatával Európa Liga döntőt játszott (többek között a Unitedet búcsúztatva útközben), árát a transfermarkt.de 25 millió euróra becsüli.

Videók