Manchester: akár sportágat is válthatna csapat védője - videó

Pókercsata a Manchester United játékosaival és Tony G. segítségével. A Manchester United hat játékosa vett részt a PartyPoker.com Challenge nevű pókertornán.


A Manchester United hat játékosa átmenetileg felcserélte az Old Trafford stadion zöld gyepét a pókerasztalok zöld posztójára, hogy részt vegyenek egy jótékonysági pókertornán, a PartyPoker.com Challengen. A Vörös Ördögök játékosai, Jonny Evans, Phil Jones, Rafael da Silva, Tom Cleverley, Darren Fletcher és Danny Welbeck vettek részt a játékban, a fődíjat pedig egy általuk megnevezett alapítvány kapta.

A játékosok megegyeztek abban, hogy minden olyan versenyen, ahol focisták vesznek részt, szükség van egy kabalára is, így ezen a napon a PartyPoker.com játékosa, Tony G. segítette őket. A profi pókeres tippeket adott a hat résztvevőnek és csatlakozott a közvetítő csapathoz is.

„Úgy gondoltam, hogy valószínűleg inkább védekező módon játszanak majd, így arra buzdítottam őket, hogy nyugodtan támadjanak is. Mindannyian bajnokok vagyunk, és mindenki győztes” - mondta el Tony G.

Végül a győztes az észak-ír hátvéd Jonny Evans lett, megismételve a 2011-es győzelmét. „A fellegek felett járok” - nyilatkozta Evans. - Nagyon örülök, hogy másodjára is bajnok lehetek. Néhányan bizonyára úgy gondolják, hogy csupán szerencsés vagyok, de most bebizonyíthattam a tudásom."

Videók