Lucas Paquetát kitették a Brazil válogatott keretéből

Az is kiderült, pontosan milyen fogadásokkal kapcsolatban vizsgálódnak az FA és a FIFA részéről.


Egyik pillanatról a másikra lehet Lucas Paqueta karrierjének eddigi legnagyobb igazolásából a legrosszabb rémálma. Péntek este ugyanis bombaként robbant a hír, hogy a West Ham United középpályása, aki Pep Guardiola egyik legfőbb kiszemeltje, fogadási csalás ügyébe keveredhetett.

Az esetről már írtunk részletesebben, azonban a szombat reggeli hírek az egyelőre sötét szobában eldőlő dominók közül egy újabbat indít a padló felé: a Brazil Válogatott kirakta a keretéből a labdarúgót, aki jelen állás szerint Peru és Bolívia elleni világbajnoki selejtezőket mindenképp kihagyni kényszerül majd.

Időközben a Sky Sports szerint arra is fény derült, hogy az esedékes fogadásokat Brazíliában kötötték és olyan események köré összpontosulnak, ahol Paquetá valamilyen lapot kapott a bírótól. A 25 éves labdarúgó mindent tagad, és azt mondja, nem adott le semmilyen fogadást, a hírek pedig sokkolták.

 

 

A tárgyalási folyamatok így most elakadtak, és mindegyik fél arra vár, hogy a vizsgálat lezáruljon a lehető leghamarabb. Ha ez megtörténik, még mindig lehet esély a klubváltásra.

Borítókép: Getty Images  / Alex Caparros

Videók