Lingard elmondta, mi a különbség Solskjaer és Mourinho közt

Nem fest jó képet a portugálról.


Jesse Lingard szerint, Ole Gunnar Solskjaer visszahozta a "Manchester United stílust" a klubhoz.

 
A norvéggal nyolc mérkőzést nyert a csapat zsinórban, mióta átvette Jose Mourinho helyét az Old Traffordon decemberben. Lingard azt mondja, Solskjaer elérte, hogy a United játékosai ismét mosolyogva játszanak.
 
– Ole nagyszerű, mióta belépett, – mondta a támadó a Soccer AM-nek. – Sok tanácsot adott, és hagyja, hogy szabadon játszunk, ez a fő ok. A futballt szabadon kell játszanod, és mosollyal az arcodon, és ő hagyja, hogy ezt tegyük.
 
A legfőbb változás, amit a korábbi United csatár hozott, az az, ahogyan hozzáállnak a meccseikhez, mondja Lingard.
 
– Támadó foci, és előre játszani a labdát, amilyen gyorsan csak tudod, és annyi gólt szerezni, amennyit csak tudsz, – mondja. – Ha ők szereznek egyet, tudja, mi szerzünk kettőt. Csak annyit mondott, 'ez a Manchester United, és ilyennek kellene lennünk.' Öltönyt viselünk, mikor idegenbe utazunk. Vissza akarja hozni a United stílust. Úgy érzem, mindig magabiztosan lépünk ki a meccseinkre, ha gólt is szereznek, tudjuk, mi szerzünk kettőt-hármat még. A hozzáállásunk nyilvánvalóan megváltozott, ahogyan a nagy meccsekre készülünk.
 
Lingard most egyszerűen csak boldog, hogy focizhat.
 
– Jó itt lenni, és ennek a részesének lenni, élvezem a focit jelenleg, boldogan játszom, – mondja. – És a csapattársaim és a stáb segítenek, jó a hangulat most.

Videók