Klopp a MU ellen készül: „Garanciák nincsenek, csak lehetőségek”

A tréner megemlítette, hogy ők csütörtökön nemzetközi kupameccset játszottak, a manchesterieknek viszont egy hetük volt a felkészülésre.


„Megpróbálunk felkészülni” – idézte Jürgen Kloppot a The Metro a vasárnapi, Manchester United elleni FA-kupa-negyeddöntős összecsapásról.

„Ismét olyan helyzetbe kerültünk, amikor csütörtökön [az Európa Ligában] játszottunk, és ezt kezelni kell. A Unitednek volt egy teljes hete a felkészülésre. Erik ten Hag tudja, hogyan kell játszani, így kihívást fog jelenteni, de nekünk mindenképpen készen kell állnunk.”

„Amennyire csak lehet, élvezem [ezeket a meccseket]. Nem sokat tudok a szezonjukról, de láttam néhány jó meccset, sok minőséget és sérülésproblémákat. [Rasmus] Hojlund ismét rendelkezésre áll. [Aaron] Wan-Bissaka közel van. Ez nyilvánvalóan különbséget jelent, majd vasárnap meglátjuk.”

A liverpooli főnök hozzátette: "Mindig is nehéz hely volt, mindkét szurkolótábornak sokat jelent, ezt tudjuk. Megpróbáljuk ezt megmutatni a pályán a munkabírásunkat, de sosem tudhatjuk. Nincsenek garanciák, csak lehetőségek, megpróbáljuk”.

A Liverpool a hétvégén az Old Traffordra utazik, ami nagy akadályt jelent az FA-kupa megnyerésére vágyó Vörös Ördögök számára.

Kloppnak azonban igaza van - Hojlund visszatér, ahogy Wan-Bissaka és Harry Maguire is. Ha ott tudják folytatni, ahol abbahagyták, különösen Hojlund, akkor a Liverpoolnak nehéz dolga lehet.

Borítókép: Getty Images

Videók