Kétségbeesettnek tartaná a Manchester Unitedet az Arsenal legendája ha...

Megerősödött annyira a vörös ördögök renoméja, hogy ne kelljen senkinek se könyörögni, tartja Andy Cole - igaza van?


A tavalyi nyár egyik legnagyobb slágere Frenkie de Jong távozása volt Barcelonából, és valószínűleg a következő átigazolási ablakban is többször halljuk a nevét. A holland kiválóságot szinte bármelyik topklub szívesen látná, ezek közül is legnagyobb rajongója az Erik Ten Hag vezette Manchester United.

Csakhogy Andy Cole, az Arsenal egykori legendája szerint hiba lenne újra harcba szállni az aláírásáért.

„Kívülről úgy tűnik, mintha ő lenne a megoldás a Manchester United középpályájára? Nem. De Jong vita tárgya nélkül nagyon jó játékos, de ha megnézed a tavalyi szappanoperát, csodálkozva teszed fel a kérdést: miért akarnák ugyanilyen helyzetbe hozni magukat ismét?”

„Olyan játékosokat kell megszerezniük, akik oda akarnak igazolni, lásd Casemiro példáját. Ha újra a holland kegyeiért csatáznak, kétségbeesettnek tűnhetnek. A Manchester Unitedről beszélünk, ha nem akarsz náluk játszani, irány a következő opció. Ha ők hívnak, a válasz igen, vagy nem, nem pedig talán.”

Cole, aki 1999-ben triplázott az Arsenallal úgy véli, hogy az Európa Liga párharc megmutatta, a Barcelona egyáltalán nem jobb a vörös ördögöknél és utóbbi bármelyik topjátékost szerződtetheti.

Borítókép: Getty Images / Alex Livesey - UEFA 
 

Videók