"Kétségbeesett lépés lenne Ramost leigazolni"

A liverpooli hős, Steve Nicol szerint nincs szükség a spanyol kapitányra.


Steve Nicol szerint Sergio Ramos pályafutása már hanyatlóban van, és a Liverpool részéről egy kétségbeesett lépés lenne, ha januárban megpróbálnák szerződtetni.

Jürgen Klopp a sérülések miatt hatalmas válságban van, a Liverpool kénytelen nélkülözni jelenleg a két középhátvédjét, Joe Gomezt és Virgil van Dijkot. Felmerültek olyan pletykák, hogy Dayot Upamecanóval és a Napoli sztárjával, Kalidou Koulibalyval is tárgyalnak, hogy megerősítsék a védelmet.


Fotó: Jan Woitas/MB Media/Getty Images

A világfutballban az egyik legjobb középhátvédjeként számon tartott Ramos távozásáról egyre több pletyka kering, mivel a szezon végén lejár a szerződése. Januárban már szabadon tárgyalhat más klubokkal, ha addig nem születik megállapodás a Real Madriddal. Az 58 éves Nicol úgy véli, hogy korábbi munkáltatóinak most a Leipzig védőjére, Upamecano leigazolására kell koncentrálniuk, nem pedig a Real Madrid kapitánya után érdeklődni. Arra a kérdésre, hogy a Liverpool profitálhat-e Ramos szerződtetéséből így reagált.

"Nem akarom, hogy ez rosszul hangozzon, de ez attól függ, hogy a Liverpool mennyire van kétségbeesve. Figyelj, ha Virgil van Dijk felépülése még messze van, és Joe Gomez visszatérése a levegőbe van, akkor inkább egy olyan emberben kellene gondolkozni, mint Upamecano, aki mindössze 21 éves, és egy évtizedig megoldja a védő gondokat."

"Ha őt nem tudod megszerezni, akkor valahogy elkezdesz lefelé haladni a listán. Nyilvánvalóan egy fiatalabb játékost szeretnél, aki egy ideig ott lesz. Szóval, figyelj, ha megszereznék Ramost, az csak egy pár szezonra szólna. Azt hiszem, kicsit esik vissza a teljesítménye. De nem ez lenne a valaha volt legrosszabb igazolás. Viszont jelenleg ő is sérüléssel küzd."

Forrás: sportbible.com
Borítókép: sportbible.com

Videók